ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΩΜΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟ E MAIL ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: mgmousellis@gmail.com







Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»


Αριθ. Πρωτ. 35 Κάλυμνος 25-09-2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 23/09/12 και ώρα 23:45 ξεκίνησε η συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας της παράταξης με μοναδικό θέμα την ολοκλήρωση της διαδικασίας ορισμού του νέου Επικεφαλής της παράταξης.
Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε την Δευτέρα και ώρα 00:30 και πλέον ο νέος επικεφαλής της παράταξης είναι ο δημοτικός σύμβουλος και Δντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας, κ. Μαστροκούκος Ιωάννης.
Ο κ. Μπούκης Μιχαήλ που είχε εκδηλώσει την πρόθεση του να ζητήσει τον ορισμό του από την παράταξη ως επικεφαλής, είχε ήδη αποσύρει την υποψηφιότητα του αυτή πριν από μια εβδομάδα και θα ενημερώσει σχετικά τον Καλυμνιακό Λαό τις προσεχείς ημέρες μέσω των τοπικών ΜΜΕ.
Ο κ. Μαύρος Γεώργιος που επίσης είχε εκδηλώσει την πρόθεση του να ζητήσει τον ορισμό του από την παράταξη ως επικεφαλής σε περίπτωση που δεν θα ήταν υποψήφιος ο κ. Μπούκης, απέσυρε την υποψηφιότητά του το Σαββάτο 22/09/12 με σχετική ενημέρωση του προς τον κ. Ρούσσο Γ.
Στην συνεδρίαση προσήλθαν όλα τα μέλη της Δημοτικής Ομάδας της παράταξης , εκτός του κ. Χριστοδούλου που εξουσιοδότησε τον κ. Ρούσσο να ενημερώσει την δημοτική ομάδα ότι «ήδη έχει παραιτηθεί και δεν θα παραστεί στην συνεδρίαση».
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Ρούσσος ενημέρωσε την δημοτική ομάδα για τα ανωτέρω και συνακόλουθα διαπιστώθηκε ότι ο νέος επικεφαλής της είναι πλέον ο κ. Μαστροκούκος Ιωάννης , χωρίς να χρειαστεί ψηφοφορία.
Από την Δευτέρα 24/09/12 και ώρα 00:30 και μετά τον πλήρη χειρισμό, την διοίκηση και την ευθύνη της παράταξης είχε και έχει πλέον ο κ. Μαστροκούκος στον οποίο ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα για το καλό της Καλύμνου και των Καλυμνίων.
Το παρόν δελτίο τύπου με αριθμό πρωτοκόλλου 35, αποτελεί την τελευταία πράξη του κ. Ρούσσου Γ. από την θέση του ως (τέως) επικεφαλής της παράταξης και έγινε μετά από χθεσινοβραδινή παράκληση του κ. Μαστροκούκου, με την ιδιότητα του, ως (νέου) επικεφαλής της παράταξης, προς τον κ. Ρούσσο.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΡΟΥΣΣΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: