ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΩΜΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟ E MAIL ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: mgmousellis@gmail.com







Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
Κάλυμνος, 26-09-2011
ΑΠ: 0015
Προς: Κάθε Καλύμνιο και κάθε Καλυμνιά
  «ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
ΜΕΙΖΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΡΟΥΣΣΟΣ


Ανοικτή Επιστολή του τ. Δημάρχου , Γιώργου Ρούσσου
Καλυμνιές και Καλύμνιοι ,
με  αισθήματα δικαίωσης , υπερηφάνειας και ικανοποίησης σας ενημερώνουμε ότι: ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση από την Ελληνική Δικαιοσύνη των καταγγελιών του κ. Διακομιχάλη Δ και του κ. Τάτση Ι. εναντίον εμού προσωπικά , εναντίων τριών υπαλλήλων – στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και εναντίον της εργολήπτριας εταιρείας «3Κ – ΤΕΧΝΙΚΗ» των αδελφών Κρούσκου , για το περιβόητο «ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΥΤΑ» και το «που πήγαν 500.000 ευρώ» , και η υπόθεση ετέθη στο ΑΡΧΕΙΟ!!!!!
Το δήθεν «μεγαλύτερο σκάνδαλο της Καλύμνου από την απελευθέρωση μέχρι σήμερα» κατέρρευσε!!!!!
Υπενθυμίζουμε στον κάθε Καλύμνιο και την κάθε Καλυμνιά την προσβολή της τιμής και της υπόληψης μας , την ηθική ταλαιπωρία των οικογενειών μας , τις δύσκολες στιγμές μας , που προκλήθηκαν από αυτήν την άδικη , υστερόβουλη και συκοφαντική καταγγελία.
Υπενθυμίζουμε σε κάθε Καλύμνιο και κάθε Καλυμνιά , τον σημαντικό ρόλο αυτής της καταγγελίας στην διαμόρφωση του αποτελέσματος των πρόσφατων δημοτικών εκλογών αλλά συγχρόνως συνεχίζουμε να σεβόμαστε αυτό το αποτέλεσμα αφοσιωμένοι στον αγώνα μας για την ανάπτυξη της Καλύμνου στον ρόλο της Αντιπολίτευσης που μας έταξε ο Καλυμνιακός Λαός.
Με σεβασμό στα προβλήματα επιβίωσης του κάθε συμπολίτη μας καλούμε τον Δήμαρχο της Καλύμνου , να σεβαστεί με την σειρά του αυτήν την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και να εγκαταλείψει πλέον κάθε προσπάθεια συκοφάντησης και δήθεν βομβών , μαχαιριών που θα φτάσουν στο κόκκαλο κ.λ.π.  και να αφιερωθεί αποκλειστικά και μόνο με τον κρίσιμο για την Κάλυμνο ρόλο του ως Δημάρχου και με τα σοβαρά προβλήματα της Καλύμνου και των Καλυμνίων. Επίσης τον καλούμε να φροντίσει για την αποκατάσταση του κλίματος εμπιστοσύνης στα τρία στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας που άδικα βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα αυτής της «πολιτικής» του μεθόδευσης.
Στις δύσκολες στιγμές που περνά η Πατρίδα μας , είναι καταστροφική οποιαδήποτε εμμονή στην τακτική παρόμοιων συκοφαντικών καταγγελιών.  Κάθε στιγμή που περνά , κάθε ενέργεια του καθενός μας και ιδίως του Δημάρχου ενός τόπου , είναι πολύτιμη για ανθρώπινες ζωές , για την Κάλυμνο για την Πατρίδα μας.
Τέλος οφείλω δημόσια να τονίσω ότι στον τιτάνιο αυτόν αγώνα της δικαίωσης μας, είχαμε την τύχη να εκπροσωπηθούμε από τον φίλο και άξιο δικηγόρο μας κ. Καρδούλια Δ. με την καθοδήγηση , εκπροσώπηση και τεκμηρίωση του οποίου μπορέσαμε να δείξουμε το ανυπόστατο και συκοφαντικό των καταγγελιών και να κερδίσουμε αυτή την μάχη της αλήθειας και της αξιοπρέπειας. Για μια ακόμη φορά τον ευχαριστώ και τον ευγνωμονώ.
Γιώργος Α Ρούσσος
Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στον Δήμο Καλύμνου
τ. Δήμαρχος Καλυμνίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: