ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΩΜΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟ E MAIL ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: mgmousellis@gmail.com







Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ :
Υλικών Μηχανογράφησης



Αριθ. Μελ.: 35/2011

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ:
   3.425
ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ






ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Άρθρο1ο

Προκηρύσσεται η διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια  των παρακάτω ειδών:


Α/Α
ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
1
Υπολογιστής & λειτουργικό
4
2
Οθόνη LCD 19
5
3
Fax laser
2
4
Εκτυπωτής laser ασπρόμαυρος
3
5
Scanner
1



Άρθρο2ο
Καθορίζουμε τους όρους του διαγωνισμού ως εξής:
  1. Τα προσφερόμενα είδη πρέπει να πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές που εγκρίθηκαν  με την …../2011 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλυμνίων.
  2. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Καλυμνίων, την …./…./ 2011 και ώρα από ………. έως ……….. ενώπιον της επιτροπής Διαγωνισμού.
  3. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις προμηθευτών,  εφ’ όσον γι’ αυτές συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 8 του ΕΚΠΟΤΑ.
  4. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν μαζί με την προσφορά τους επί ποινή αποκλεισμού τα εξής δικαιολογητικά:

α. Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας
β. Πιστοποιητικό Δημοτικής ενημερότητας
γ. Υπεύθυνη δήλωση που να δηλώνει σε ποιους ασφαλιστικούς φορείς είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει εισφορές
      δ. Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας από τους ασφαλιστικούς φορείς από τους οποίους είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει εισφορές.
ε. Πιστοποιητικό του οικείου Επιμελητηρίου, που θα έχει εκδοθεί έξι (6)  το πολύ μήνες πριν από την ημερομηνία  διενέργειας του διαγωνισμού, που να φαίνεται ποιο είναι το ειδικό του επάγγελμα.
στ. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν 1599/86, με την οποία θα δηλώνεται ότι δεν υφίστανται νομικοί περιορισμοί λειτουργίας της επιχείρησης και ότι δεν έχει αποκλεισθεί η συμμετοχή της από διαγωνισμούς του δημοσίου ή των Ο.Τ.Α..
      ζ. Υπεύθυνη Δήλωση του διαγωνιζόμενου ότι έλαβε γνώση των όρων της διακήρυξης και των σχετικών με αυτήν διατάξεων  και νόμων και  τους αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα ή ποιόν όρο δεν αποδέχεται.
       η. Υπεύθυνη Δήλωση που θα δηλώνει, ότι παράσχει εγγύηση καλής λειτουργίας  και διατήρησης, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 12 μηνών, η οποία θα αρχίζει από την ημερομηνία παράδοσης των υλικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: