ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΩΜΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟ E MAIL ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: mgmousellis@gmail.com







Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Εκλέχτηκε το νέο Προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καλυμνίων

Εκλέχτηκε το νέο Προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καλυμνίων 
 Πρόεδρος Γιώργος Ψαράς– 
Αντιπρόεδρος Μανώλης Μουσελλής-
Γραμματέας Ποθητός Μαγκούλιας



Το Σώμα εξέλεξε χωριστά για κάθε αξίωμα τα μέλη του Προεδρείου με μυστική ψηφοφορία. Το συμβούλιο εξέλεξε σε δύο διακριτές φάσεις, στην ίδια συνεδρίαση -Τον Πρόεδρο, ο οποίος αναδεικνύεται από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό του Δημοτικού Συμβουλίου - Τον Αντιπρόεδρο,ο οποίος αναδεικνύεται από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου -Τον Γραμματέα, ο οποίος αναδεικνύεται από όλες τις παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην πρώτη φάση η πλειοψηφία αποφάσισε για τον Πρόεδρο που στο Σώμα ψηφοφορία, η μείζων μειοψηφία για τον Αντιπρόεδρο και όλες οι παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας για τον Γραμματέα. Στην φάση αυτή είχαν τη δυνατότητα να θέσουν υποψηφιότητα όσοι δημοτικοί σύμβουλοι το επιθυμούσαν, χωρίς την ανάγκη τήρησης ποσόστωσης από τα δύο φύλα, καθόσον κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται στην οικεία διάταξη νόμου. Στη διαδικασία αυτή η Πλειοψηφία πρότεινε στο Σώμα ως Πρόεδρο το Γιώργο Ψαρρά , η μείζων μειοψηφία ως αντιπρόεδρο τον Μανώλη Μουσελλή , ενώ οι ελάσσονες μειο ψηφίες δεν πρότειναν κάποιον για Γραμματέα και την θέση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία στην περίπτωση αυτή θα έπρεπε να καταλάβει δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας. Από την πλειοψηφία προτάθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Ποθητός Μαγκούλιας. Στη μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε για το κάθε αξίωμα ξεχωριστά εξελέγησαν: Πρόεδρος ο Γιώργος Ψαρά. Επί 27 ψηφισάντων βρέθηκαν 26 υπέρ και ένα λευκό. Για την θέση του Αντιπροέδρου εξελέγη ο Μανώλης Μουσελλής. Επί 27 ψηφισάντων έλαβε 25 ,ενώ βρέθηκε ένα λευκό και ένα άκυρο. Για την θέση του Γραμματέα εξελέγη ο Ποθητός Μαγκούλιας. Επί 27 ψηφισάντων έλαβε 26 ,ενώ βρέθηκε ένα λευκό. Να σημειώσουμε ότι στην αίθουσα του ΔΣ στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου υπήρξε κάποια διαμόρφωση των εδράνων που καταλαμβάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι σε σχέση με την προηγούμενη θητεία. Συγκεκριμένα μπροστά από το Προεδρείο και το Δήμαρχο τοποθετήθηκαν ένα τριθέσιο έδρανο το οποίο θα καταλαμβάνουν οι 3 αντιδήμαρχοι. Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας κατέλαβαν την αριστερή αίθουσα πτέρυγα, ενώ οι αντιπολιτεύσεις την δεξιά κατά σειρά επιτυχίας. Οι δημαιρεσίες συνεχίζονται με την εκλογή των ,μελών των 2 επιτροπών Οικονομικής και ποιότητας Ζωής και την εκλογή αντιπροσώπων για την ΠΕΔ Για τα αποτελέσματα θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: