ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΩΜΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟ E MAIL ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: mgmousellis@gmail.com







Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΧΥΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ κ. ΡΟΥΣΣΟ Γ.

Οι τίτλοι τέλους της πιο μεγάλης πολιτικής φαρσοκωμωδίας στο νησί μας έπεσαν!
Με την υπ’ αριθμ. πρωτ: ΕΜΠ. ΟΙΚ. 101/17-11-2010 Εκθεση ¸κτακτης Επιθεώρησης του έργου «ΧΥΤΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ», ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του Σώματος Επιθεωρητών Δημοσίων ¸ργων κ Ιωάννης Οικονομίδης, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων ¸ργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μας κοινοποίησε, επιτέλους, πριν από λίγες ημέρες, την από 26-10-2010 σχετική έκθεση του κ. Δημητρίου Λούρμα, Επιθεωρητή του Σώματος Επιθεωρητών Δημοσίων Εργων (ΣΕΔΕ).
Σύμφωνα με την εν λόγω έκθεση-πόρισμα, όλες οι κατηγορίες του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2009 των κ.κ. Διακομιχάλη και Τάτση για το δήθεν οικονομικό-τεχνικό σκάνδαλο του ΧΥΤΑ της Καλύμνου, καταρρίφθηκαν εντελώς, ενώ παράλληλα απορρίφθηκαν στο σύνολό τους, τόσο η τεχνική έκθεση του κ. Τσούτρα, τεχνικού συμβούλου των κ.κ. Διακομιχάλη και Τάτση, όσο και η από 15-7-2010 πραγματογνωμοσύνη του ΤΕΕ για την υπόθεση του ΧΥΤΑ Καλύμνου, την οποία διενήργησαν οι μηχανικοί του ΤΕΕ κ.κ. Ταρναράς Ιωάννης και Φλώκος Αναστάσιος, η οποία (πραγματογνωμοσύνη ΤΕΕ) δεν απηχεί θέσεις του ΤΕΕ!!!
Επιτέλους! Οι μάσκες των αυτουργών (φυσικών και ηθικών) της μεγαλύτερης πολιτικής εξαπάτησης στην ιστορία της Καλύμνου έπεσαν! 
Ολες οι κατηγορίες για το ΧΥΤΑ Καλύμνου, αποδείχθηκαν έωλες, αβάσιμες, τεχνικά αστήριχτες, και απολύτως συκοφαντικές.
Κρίσιμη και αποστομωτική είναι η παράγραφος της σελ. 48 της ως άνω έκθεσης – πορίσματος του Επιθεωρητή του ΣΕΔΕ κ. Λούρμα, όπου γράφεται κατά λέξη το εξής: «… Σύμφωνα με όσα προαναφέρονται, ιδιαίτερα στις παραπάνω παρ. 2.3, 2.4 και 2.8, εσφαλμένα διαπιστώθηκε κατά την πραγματογνωμοσύνη ότι πληρώθηκαν με τον 5ο λογαριασμό, επιπλέον 353.890,67 € (με Εργολαβικό ¼φελος και ΦΠΑ). …».
Παράλληλα, ο μέχρι και την Κυριακή, 14-11-2010 (ημέρα των επαναληπτικών δημοτικών εκλογών) συναινετικός, ήρεμος, και πράος κ. Διακομιχάλης, ο οποίος σε όλη την προεκλογική του πορεία δήλωνε, με κάθε τρόπο, ότι θα άφηνε πίσω του κάθε κακή πρακτική του παρελθόντος (ρεβανσιστικές διαθέσεις, δικαστήρια, ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου μας, κλπ), μέσω του από 23-11-2010 δελτίου τύπου της παράταξής του, μας γνώρισε, ότι μετά την παραλαβή της έκθεσης του Επιθεωρητή θα επισκεπτόταν στις 24-11-2010 (;) τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για να τον ενημερώσει σχετικά με την απροσδόκητη γι’ αυτόν φαίνεται εξέλιξη της πολύκροτης υπόθεσης, η οποία θα κριθεί πλέον στις αίθουσες των αρμοδίων δικαστηρίων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο δελτίο τύπου του. Επίσης, μας γνώρισε με το ίδιο δελτίο τύπου, ότι θα προσφύγει στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών, για να ελεγχθούν ποινικά και διοικητικά οι πράξεις των εμπλεκομένων μερών.
Του επισημαίνουμε απλά, ότι ο ίδιος ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης διέταξε τη σύνταξη της εν λόγω Εκθεση ¸κτακτης Επιθεώρησης του έργου «ΧΥΤΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ», η οποία (έκθεση) του κοινοποιήθηκε ήδη από τον ίδιο τον κ. Λούρμα.   
Αφήνουμε τον κ. Διακομιχάλη στην κρίση του Καλυμνιακού λαού, θυμίζοντας στους συμπατριώτες μας, με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο του καθενός χωριστά, ότι «πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις …», ο κ. Διακομιχάλης γρήγορα θυμήθηκε τον παλιό, καλό εαυτό του… .
Με την έκθεση – πόρισμα του κ. Επιθεωρητή του ΣΕΔΕ αποδείχθηκε ότι αξίζει να ελπίζουμε και να πιστεύουμε σ’ ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Τελικά οι θεσμοί και οι αξίες δεν έχουν χαθεί. Αντίθετα, υπάρχουν και παλεύουν να νικήσουν κάθε «σκοτεινή πλευρά» και «παρασκηνιακή δύναμη και πρακτική» της κοινωνίας μας.        

Δεν υπάρχουν σχόλια: